Illúziók

glasses, spectacles, lens

Csak egy kicsit akarjuk jobban, csak egy kis megnyugvás, hogy ne fájjon annyira. Szépségben, boldogságban, nyugalomban élni.

Sokak vágyálma ez, ezért könnyebb valami spirituális, ezoterikus tanítóhoz menni, aki „leveszi” a rontást, helyre teszi az energiákat, megtisztít, amíg mi kényelmesen fekszünk a kezelőágyon, esetleg mantrázunk valamit, amitől tökéletesen boldogok leszünk.

Van egy rossz hírem: az ilyen gyógyulások rövid ideig tartanak.

Ami még rosszabb: olyan mértékű elfojtást eredményezhet a sötét oldalunk és negatív érzelmeink elutasítása, ami akár fizikálisan is megbetegíthet.

Világunkban minden a dualitást jelképezi: fény mellett az árnyék, fájdalom mellett az öröm, élet mellett a halál.

Ezeket nem lehet megélni elfogadás nélkül. Ha lehasítjuk az egyiket, a másik vele hal, nem létezhet nélküle. A problémákat nem lehet tagadással megoldani.

Első lépés a feltárás, a szembenézés. A második, hogy felelősséget vállalok azért, hogy mindezt én okoztam. Végül kitalálni saját megoldásomat, és következetesen alkalmazni.

Ebben az útban nem lehet csak az egyik oldalt figyelembe venni. Felnőttek vagyunk, a tündérmesék kora lejárt. Ideje továbblépni.

További írásaim:

Miért jó a Belső Gyermek munka?

Évek óta szenvedélyem már a Belső Gyermekkel való foglalkozás, segítői munkámban nagyon szeretek ezzel a modellel dolgozni. Mivel sok félreértés és még több félrevezető információ

Mérgező családok

Van, amikor valaki azért kér segítséget, mert szeretne jobb kapcsolatot kialakítani a környezetével, elsősorban a családjával. A beszélgetések során feltárulnak sérelmek, hiányok, sérülések… amit legszívesebben

Szeretnél beszégetni?

Írj nekem és felveszem veled a kapcsolatot!