Ismerj meg

Hosszú és kanyargós út áll mögöttem, életemben sok mindent elértem és volt, hogy el is vesztettem.
Dolgoztam multinacionális vállalatnál mint informatikai vezető és projektvezető, majd gondoztam árvákat és hajléktalanokat. Rengeteg különböző habitusú emberrel kellett szót értsek, innen ered a nyitottságom, a sokszínű emberi természet és a különböző kultúra elfogadása.

Voltam családanya, feleség, majd egyedülálló, és újra feleség.
Megtanultam, hogy minden múlandó, és ha változtatni akarok, akkor nem kell mindent összetörnöm magam körül.

Ha a csoportomba jössz, vagy egyéni foglalkozásra, számíthatsz rá. Hogy nem csak a napsugaras, hanem az árnyékos oldalra is elkísérlek, őszinte megtartással és elfogadással. Itt lehetsz dühös, fájhatsz, dolgozhatsz az ellenállásoddal,kimondhatod a tabukat. Örömmel és ítéletmentesen üdvözlöm ezeket is!
Tisztán kommunikálva, játszmamentesen fogunk beszélgetni.

Végzettségeim

Módszerem

Munkám során a mentálhigiénés segítő beszélgetést ötvözöm coaching elemekkel, vezetett imaginációval és művészetterápiás eszközökkel, intuitív módon rád és a problémádra hangolódva.

A segítő beszélgetés során elfogadó, empatikus és hiteles jelenléttel kísérem azokat, akik megtisztelnek bizalmukkal egy nehéz élethelyzetben.

Párkapcsolati tanácsadóként  párokat kísérek és vezetek ki  a párkapcsolati krízisükből, szeretettel és tisztelettel hagyva, hogy a számukra legjobb megoldást közösen megtalálják.