Csoportos foglalkozások

Belső gyermek csoport

Évekig voltam segítő egy hosszú csoportban, és tervezgettem, hogy majd csinálok én is egyet. Ért bennem, tervezgettem, és közben azt éreztem, hogy nincs tér, hely, megtartás azoknak akik még csak most indulnak neki az útnak. Akiknek furcsa még a közösség koncentrált figyelmi terében megnyílni, akik még nem kapcsolódnak a saját dühükhöz vagy fájdalmukhoz.
Szerettem volna szélesebb körben megismertetni ezt a térképet, a Belső Gyermekkel, a Belső Szülőkkel. Olyan teret tartani, ahol kezdő és gyakorlott önismerő is bizalommal megmerítkezhet, ahol az úszni tudó merülhet nagyobb mélységekbe és a tanulót biztonságos kezek tartják a felszínen.
Végül sokkal mélyebb lett, mint vártam, és ez nem az én, hanem a résztvevők érdeme és a mindnyájunkat körülölelő Tér áldása.

Hogyan segít?

Mindenkiben él egy kisgyermek, aki valamikor sérült, és várja, hogy meggyógyulhasson. Egy találkozásra hívlak – töltsd ezt a napot vele. Elsősorban az Árnyékgyermekkel foglalkozhatsz, megismerheted a Belső Gyermek, Belső Anya, Belső Apa fogalmát, és hogy hogyan használd őket erőforrásként a mindennapi életben. Játékos módon, OH-kártyákkal, imaginációval, mozgásos gyakorlatokkal, művészeti eszközökkel haladhatsz a nagyobb mélységek felé, ahol a nap végén állításokkal fogjuk oldani mindazt, ami már nem szolgál Téged.

A tervezett időtartam: 10.00-18.00 ig
Résztvevők max. 8 fő.
A csoporton való részvételhez előzetes interjú szükséges azoknak, akik nem voltak még nálam csoporton vagy egyéniben.

Évértékelő csoport

Itt az idő, hogy elcsendesedj, összegezz és elengedj, mielőtt átlépnél az új évbe. Ha van kedved ezt társaságban, játékosan magadba nézve megtenni, várlak szeretettel erre a workshopra, ahol OH kártyák, imagináció és állítás keretében teheted le mindazt, amit már nem szeretnél magaddal vinni az új évbe.

A tervezett időtartam 10.00-18.00 ig.

Résztvevők max. 12 főig.

Üzenetet küldök

Hogyan történik a kapcsolatfelvétel?

  1. Töltsd ki az űrlapot, és küldj nekem üzenetet.
  2. Miután megkaptam az üzeneted, 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot.
  3. Átbeszéljük, hogy miben kérnéd a segítségemet.
  4. Elmondom a lehetőségeket, mi az amit ajánlok neked.
  5. Elkezdjük a közös munkát.
A kapcsolatfelvétel csak érdeklődés, semmilyen kötelezettséggel nem jár, írj bátran!